Nyomtat Küldje el ismerősének

Fő oldal > Szolgáltatások > Közbeszerzési pályázat figyelő

Közbeszerzési pályázat figyelő

Az OTP Consulting Romania határon kívül terjeszkedő magyarországi vállalkozók számára igényre szabott közbeszerzés értesítő és pályázat figyelő szolgáltatásokat kínál. Célunk, hogy Ön és vállalata számára a romániai lehetőségek hatékony kiaknázásához és életképes, nemzeti kerethez specifikus stratégiák kidolgozásához nyújtson segítséget.

Tekintettel a magyar ajkú ügyfelek igényeire és figyelembe véve a román közbeszerzési eljárások sokszínűségét, célszerűnek tartjuk olyan termék bevezetését, amely egyrészt a nyelvi akadályok okozta átláthatatlanságot célozza csökkenteni, másrészt a pályázatok elkészítéséhez és ezek jogszerű lebonyolításához nélkülözhetetlen információcsomaggal szolgáljon. Termékskálánk bővítését az idegen gazdasági körülményekkel és ismeretlen jogrendszeri szabályzatokkal szembesülő magyar befektetők igényfelmérése eredményezte.

A közbeszerzés értesítő ügyfeleink tevékenységeinek szakterületén az aktuális eljárások összefoglalóját tartalmazza, amelyet szükség függvényében heti, illetve két heti rendszerességgel küldünk elektronikus úton. Az általunk összeállított tenderkivonatokban minden, a kiírások megszerzéséhez szükséges adat szerepel.

Tender monitoring szolgáltatásunkat a Romániában érvényes uniós források feltérképezésével, valamint az igénylő tevékenységkörébe tartozó témájú hírcsomaggal bővítjük. Meggyőződésünk, hogy e módon vállalatának fenntartható fejlődését és hosszú távú versenyképességét tudjuk biztosítani a román piacon.