Nyomtat Küldje el ismerősének

Fő oldal > Szolgáltatások > Projekt és pályázatkészítés > Projekt - minőségbiztosítás

Projekt és pályázatkészítés

Projekt-minőségbiztosítás

 

Amennyiben saját alkalmazottaival vagy más külső szakértői csoporttal dolgoztatja ki a pályázati dokumentációt és a kapcsolódó tanulmányokat, vállaljuk az összeállított dokumentáció minőségbiztosítását. A vizsgálat során a következő kérdésekre keresünk választ:

  • Megfelel-e a pályázati kiírás formai, tartalmi és jogosultsági követelményeinek?
  • Valóban a projekt megvalósítására vonatkozó, releváns információkat tartalmazza-e minden tekintetben?
  • Megfelelő hangsúlyt kapnak-e az európai uniós pályázatok értékelésénél prioritást élvező tényezők?
  • Maga a projekt mennyire teljes, tartalmaz-e minden fontos összetevőt, és azok logikai kapcsolata megfelelő-e?

A minőségbiztosítás eredményét és kapcsolódó javaslatainkat személyes konzultációt követően írásban adjuk át ügyfelünk részére.

Természetesen, a projekt megvalósítás időszakában a projektmenedzsment során elkészítendő dokumentumok ellenőrzését is vállaljuk, így a szakmai jelentések, pénzügyi elszámolások benyújtása során elkerülhetik ügyfeleink a többszöri hiánypótlást, az időrabló utólagos egyeztetéseket, módosításokat. Így felgyorsítható a finanszírozás folyamata is, hisz a benyújtott pénzügyi elszámolások kifizetése már gördülékenyen, a kifizetést engedélyező és végrehajtó hatóságok eljárásrendje szerint történik. A normál munkarend szerint is alapvetően hosszú időtartamú pénzügyi rendezést nem késleltetik az elszámoláshoz kapcsolódó egyeztetések.