Nyomtat Küldje el ismerősének

Adatvédelmi Nyilatkozat

Bizalmasság. Személyes adatok és bizalmasság. Előfordulhat honlapunk és szolgáltatásaink igénybevétele alkalmával, hogy önnel kapcsolatos személyes adatok kerülnek közvetlenül, vagy közvetett módon az OTP Bank Románia Rt. tulajdonába. Ezek az adatok lehetnek olyan általános információk, mint telefonszám, e-mail cím, család- és keresztnév, stb.

Amikor ön igénybe veszi pénzügyi szolgáltatásainkat, adatokat gyűjtünk be az ön anyagi helyzetéről és ezeket az adatokat felhasználjuk kérésének elbírálásához a választott szolgáltatást illetően; hogy megtaláljuk az önnek legmegfelelőbb terméket és szolgáltatást; a hitel scoring eljárás során; pénzügyi viselkedés értékelésére vagy csalás megelőzésre, vagy fizetési incidensek kiküszöbölésére.

Az OTP Bank Románia Rt. felhasználhatja az ön adatait arra is, hogy tájékoztatást nyújtson a bank, vagy üzlettársai által nyújtott azon termékekről/szolgáltatásokról, melyek véleményünk szerint önnek a legmegfelelőbbek, vagy az ön érdekeit teljes mértékben kielégítik, azzal a feltétellel, hogy ön valamelyik választásával nem utasította el ezeket a termékeket/szolgáltatásokat.

Az OTP Bank Románia Rt. elkötelezi magát arra nézve, hogy a birtokába lévő személyes adatokat kizárólag a célnak megfelelően használja fel, az érvényben lévő jogi rendelkezéseknek megfelelően. Ezen bizalmassági nyilatkozat nem terjed ki a harmadik fél web oldalaira, melyek az OTP Bank Románia Rt. weboldalára utaló linkeket tartalmaznak.

Ugyanakkor ahhoz, hogy javítani tudjuk az önnek ajánlott szolgáltatásainkat, hogy könnyebben megérthessük ügyfeleink arculatát és hatékony statisztikák készítése érdekében ügyfeleinktől nem személyes jellegű adatokat gyűjtünk be.

A fent említett kitételek és feltételek elfogadásával felhatalmazza az OTP Bank Románia Rt.-t bizonyos személyes adatok gyűjtésére és feldolgozására, és nyilatkozatot tesz, miszerint tudomásul vette a 677/2001 törvény rendeleteit és a törvény által biztosított jogait, melyet a törvény rendelkezése értelmében gyakorolhat, különös képpen a következő jogokat:

  • Ellenkezési jog;
  • Hozzáférési jog;
  • Beavatkozási jog az adatokra nézve.

Kérjül látogassa meg a Nép Jogásza weboldalát, ahol tájékozódhat jogairól.

A Kitételekre és feltételekre vonatkozó, alkalmazandó törvényi rendelet az érvényben lévő román törvényeknek megfelel. Az egyezményben rögzített kitételek és feltételek megszegése a törvény által előírt büntetést vonhatja maga után.

Végső rendelet

Az OTP Bank Románia Rt. fenntartja jogát a weboldalon szereplő adatok megváltoztatására nézve, valamint a kitételekre és feltételekre nézve bármikor, előzetes bejelentés nélkül. Ezen módosításokat a weboldalon közli, melyek közzétételükkor lépnek érvénybe.

A weboldal, valamint az ajánlott szolgáltatások ígénybevétele az új kitételek és feltételek elfogadását jelentik.