Nyomtat Küldje el ismerősének

Fő oldal > Hírek és események > Hírek

Újabb pályázati lehetőségek 2008-ban (15/02/2008, Bucuresti)

2008. február 15-éb a HEFOP IH 15 pályázati vonalat nyitott meg a HEFOP keretében. Az idén már a Regionális Operatív Program keretében is több intézkedésre lehet pályázni, márciusra várható a többi intézkedés megnyitása:

2. Prioritás- Az infrastruktúra javítása regionális és helyi szállításban, 2.1.-es Beavatkozási terület- Rahabilitálása és modernizálása a megyei úthálózatnak és a városi utaknak- kibocsájtva 2007 szeptember 10-én.

3. Prioritás – A szociális infrastruktúra javítása, 3.1-es Művelet – Az egészségügyi szolgáltatások infrastruktúrájának felújítása, korszerűsítése és felszerelése (2008. január 22-én került meghirdetésre); 3.2-es Művelet – A szociális szolgáltatások infrastruktúrájának felújítása, korszerűsítése és felszerelése (2008. január 28-án került meghirdetésre) és a 3.3-as Művelet: A sürgősségi helyzetekben igénybe vett szolgáltatói központok eszközellátásának javítása (2007. október 31-én került meghirdetésre).

Ezekhez hasonlóan 2008. február 11-én nyílt pályázati fordulót hirdettek a Közlekedés Operatív Program keretében, amelyen keresztül országos jelentőségú közlekedési projekteket támogatnak.

Megjelent a hatékony energiafelhasználás és megújuló energiaforrások pályázati útmutatójának első munkapéldánya a Gazdasági Versenyképesség Operatív Program keretén belül, 4. Prioritási Tengely – Hatékony energiafelhasználás és az éghajlatváltozást megelőző intézkedések, 4.1 Művelet: Hatékony és fenntartható energia (az energiahatékonyság javítása és az energiarendszer fenntartható fejlesztése környezetvédelmi szempontból) – Kiemelt művelet: „Beruházások támogatása az elektromos energia, földgáz és kőolaj szállítási hálózatának bővítésére és modernizálására, a hálózatban történő veszteségek csökkentése és a szállítási és elosztási szolgáltatások biztonságos és folytonos lefolyása érdekében” – csak a szállítási részre vonatkozóan.

A fenti cikk csupán tájékoztató jellegű.

Înapoi