Nyomtat Küldje el ismerősének

Fő oldal > Hírek és események > Hírek

OTP Consulting Románia: kiemelkedő eredmények a pályázatkészítésben (15/09/2009, Bucuresti)

Bukarest, 2009. szeptember. 15 – Az OTP Consulting Románia Kft. tanácsadó cég, az OTP Csoport tagja, amely romániai piacra lépése után közel két évvel a vidékfejlesztés terén 0,8%-os, a városfejlesztés terén megközelítőleg 3%-os piaci részesedést ért el.

A cég aktív szereplője a tanácsadói piacnak, országos szinten 4 regionális irodával rendelkezik Bukarestben, Csíkszeredán, Nagyváradon és Craiovában. Az OTP Consulting Románia elsősorban a helyi önkormányzatok és a kis- és középvállalatok számára kínál tanácsadói szolgáltatást az európai uniós forrásokból rendelkezésre álló támogatások hatékony felhasználásához. Ugyanakkor a Romániában megvalósuló külföldi befektetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújt. A jelenleg benyújtott projektek sikerének aránya 80%-os.

Az OTP Consulting Románia célja, hogy már a projekt-előkészítés szakaszában részt vegyen, annak érdekében, hogy ügyfelei olyan életképes projektekkel rendelkezzenek, amelyekkel sikeresen tudnak pályázni európai uniós forrásokra. Emellett, az OTP Consulting Románia tanácsadói státusza a projektek korai fázisában jelentősen megkönnyíti az előfinanszírozáshoz szükséges pénzügyi források biztosítását is.

Az OTP Consulting Románia tanácsadói szolgáltatásai kiterjednek a projekt- menedzsment és a pénzügyi tanácsadás területére is. A legtöbb projekt, amelyet a vállalat kezel, jelenleg már a megvalósítási szakaszban van. Ugyanakkor az OTP Bank Romániával való szoros együttműködés, sikeresen oldja meg a pályázók egyik legnagyobb problémáját, a projektek társfinanszírozásának és előfinanszírozásának biztosítását. Az OTP Consulting Románia, együttműködésben az OTP Bank Romániával olyan komplex pénzügyi és szakmai szolgáltatáscsomagot kínál, amely az érintettek számára megkönnyíti azoknak a szakmai, technikai és pénzügyi követelményeknek a teljesítését, amelyek az európai uniós forrásokból megvallósítandó fejlesztéseket jellemzi.

Az OTP Bank Románia, Közép-Kelet-Európa legnagyobb független bankja, az OTP Bank leányvállalata. Az OTP Bank Magyarországon Romániában, Montenegróban, Horvátországban, Bulgáriában, Oroszországban, Ukrajnában, Szlovákiában és Szerbiában nyújt univerzális pénzügyi szolgáltatásokat. Az OTP Csoport több mint 13,5 millió ügyfelet szolgál ki 9 országban 1500 fiókot meghaladó hálózatán, ATM-jein és az elektronikus csatornáko keresztül.

Înapoi