Tipărește Trimite unui prieten

Confidenţialitate

Date cu caracter personal si confidentialitate

Atunci cand folositi site-ul sau serviciile noastre, este posibil ca OTP Bank Romania S.A. sa colecteze, direct sau indirect, anumite date personale despre dumneavoastra. Aceste date pot privi informatii generale cum ar fi numar de telefon, adresa de e-mail, nume si prenume etc.

Cand apelati la serviciile noastre financiare, colectam date despre situatia dumneavoastra financiara si putem folosi aceste date pentru a furniza serviciile solicitate si a procesa cererea dumneavoastra; pentru a cauta cel mai potrivit serviciu sau produs pentru dumneavoastra; in cursul procesului de credit scoring; pentru a realiza o evaluarea a comportamentului financiar sau pentru a preveni frauda sau alte incidente de plata.

OTP Bank Romania S.A. poate folosi datele dumneavoastra si pentru a va oferi informatii despre servicii si/sau produse, oferite de banca sau de parteneri ai sai, despre care noi credem ca vi se potrivesc sau corespund intereselor dumneavoastra, cu conditia sa nu fi optat pentru a nu primi un astfel de serviciu.

OTP Bank Romania S.A. se angajeaza sa utilizeze datele dumneavoastra personale in conformitate cu obiectivele prevazute si se angajeaza sa pastreze confidentialitatea informatiilor personale colectate, in conditiile prevazute in legislatia aplicabila. Aceasta declaratie de confidentialitate nu se extinde asupra paginilor de web ale tertilor cu link-uri catre site-ul OTP Bank Romania S.A.

De asemenea, vom colecta si folosi date nepersonalizate in scopul realizarii de statistici si pentru a ne ajuta in imbunatatirea calitatii serviciilor oferite catre dumneavoastra, pentru a intelege mai bine profilul clientilor nostri.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii va dati acordul in mod expres ca anumite date personale ale dumneavoastra sa fie stocate si prelucrate de catre OTP Bank Romania S.A. si declarati expres ca ati luat la cunostinta de prevederile Legii 677/2001 si de drepturile prevazute de aceasta lege, pe care le puteti exercita conform prevederilor legale, in special de urmatoarele drepturi:

  • dreptul de opozitie;
  • dreptul de accces;
  • dreptul de interventie asupra datelor.

Pentru a va informa asupra drepturilor dumneavoastra, va rugam sa vizitati site-ul Avocatului Poporului.

Legislatie aplicabila

Termenii si conditiile acestui acord sunt guvernate de legea romana in vigoare. Nerespectarea termenilor si conditiilor stipulate in acest acord atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legii.

Dispozitii finale

OTP Bank Romania S.A. isi rezerva dreptul de a schimba oricand si fara preaviz continutul site-ului precum si termenii si conditiile de folosire ale acestuia. Acestea vor fi publicate pe site si vor produce efecte de la data publicarii lor.

Folosirea site-ului sau a serviciilor oferite prin intermediul sau este considerat ca acceptare a noilor termeni si conditii.