Tipărește Trimite unui prieten

Prima pagină > Despre noi > ??? NavText ???

Cariere

La OTP Bank oamenii fac diferenţa!


Cine suntem

OTP Bank Romania S.A., parte integrantă a grupului OTP, are, începand cu anul 2005, o nouă abordare de afaceri prin care îşi propune să implementeze şi să ofere clienţilor, la un înalt nivel calitativ, produse şi servicii noi, create special să răspundă nevoilor acestora (atât persoane fizice, cât şi juridice).

OTP Bank România SA operează în structura iniţială a Băncii Comerciale Robank SA care a fost achiziţionată în a doua jumatate a anului 2004. În România, OTP Bank are ca obiectiv să devină unul dintre jucătorii cei mai importanţi, plănuind să dezvolte o reţea teritorială de peste 100 de sucursale.

Grupul OTP oferă multiple servicii financiare, bancare, de asigurări, leasing şi imobiliare, fiind înregistrat de revista Forbes în Topul 1000 al companiilor financiare de succes. În ultimii ani, Grupul OTP a devenit un jucător important în regiunea Europei de Est, dezvoltându-şi prezenţa în ţări ca Slovacia, Bulgaria, România şi Croaţia.

OTP Bank, cea mai importantă companie a grupului, datează din 1949 şi operează că bancă comercială multifunctională, fiind lider pe piaţa maghiară de retail.

Ce ne diferenţiază

Într-o astfel de organizaţie, oamenii dau valoare şi sunt o adevarată resursă de aceea OTP BANK recunoaşte, atrage, dezvoltă şi expune spre calitate şi profesionalism capitalul uman, rezultatul fiind o echipa aflată într-un continuu proces de perfecţionare.

Oportunităţi de dezvoltare a carierei

Dacă eşti interesat să participi la dezvoltarea băncii noastre şi să te dezvolţi odată cu noi, dacă eşti specialist sau doar tânăr la început de drum, dacă eşti şi vorbitor nativ de limba maghiară, te asteptăm să candidezi pentru posturile vacante şi să ne prezinţi aspiraţiile tale profesionale la adresa jobs@otpbank.ro.