Tipărește Trimite unui prieten

Prima pagină > Despre noi > OTP Group

OTP Group

 

OTP Bank, împreună cu companiile sale afiliate reprezintă cel mai important grup financiar din Ungaria. În România, membrele OTP Group sunt :

 

OTP Bank România

otp-sigla OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare, atât pentru companii, cât şi pentru persoane fizice.
 
 

OTP Leasing România

otp-sigla OTP Leasing România IFN S.A. a intrat în luna august 2007 pe piaţa de profil din România, oferind produse de leasing auto, de echipamente şi imobiliar.
 
 
 

OTP Asset Management

otp-siglaOTP Asset Management S.A.I. S.A. este o societate de administrare a investitiilor, conform legii 297/2004 privind piata de capital, care va desfasura toate activitatile specifice unei societati de administrare a investitiilor.
 
 

OTP Consulting România

otp-siglaOTP Consulting S.A. oferă servicii pentru sprijinirea investiţiilor străine în România, precum şi consultanţă pentru autorităţile locale şi IMM-uri în accesarea fondurilor UE şi implementarea proiectelor finanţate.
 

OTP Factoring Romania

otp-siglaOTP Factoring a fost creată pentru a vă fi de ajutor și a va sprijini în rezolvarea problemelor dumneavoastră financiare si are ca obiect de activitate administrarea portofoliilor de creanțe achiziționate de la diverse instituții financiar bancare și IFN-uri.
 

OTP Advisors Romania

otp-siglaOTP Advisors asigură servicii de vânzare directă a produselor de creditare OTP Bank, avȃnd o echipă tânără și dinamică, în permanență pregătită să ofere soluții prompte și adaptate nevoilor clienților noștri.