Tipărește Trimite unui prieten

Prima pagină > Ştiri şi evenimente > Evenimente

Un nou proiect de amploare pentru viitorii antreprenori, implementat de OTP Consulting Romania (20/01/2018)

Camera de Comerț și Industrie a României, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Covasna și OTP Consulting Romania SRL a început implementarea unui proiect amplu de dezvolare antreprenorială și finanțare a unor afaceri nou-create, intitulat „ANTREPRENORIAT SUSTENABIL ÎN REGIUNEA CENTRU”.

Proiectul este cofinanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3 Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific 3.7 Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană și are o durată de implementare de 36 luni, iar aria de implementare o reprezintă Regiunea Centru, adică județele Harghita, Covasna, Mureș, Brașov, Alba și Sibiu.

Proiectul oferă o oportunitate deosebită pentru cei care intenționează să demareze o afacere, deoarece îi ajută printr-o soluție complexă de a-și dezvolta competențele antreprenoriale și de a obține finanțare nerambursabilă pentru a-și realiza propria companie. Pe perioada implementării, în cadrul proiectului cei intresați vor participa la cursuri gratuite de competențe antreprenoriale și vor obține diplome eliberate de ANC, pot participa la un concurs de planuri de afaceri, în urma căruia vor fi alese 89 de idei de afaceri care urmează a fi puse în aplicare cu ajutorul consultanților noștri (care vor organiza inclusiv stagii personalizate de practică pentru câștigători) și vom finanța cu câte max. 34.200 euro planurile lor de afaceri.

În proiect se pot înscrie persoanele care intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban, își au reședința sau domiciliul în mediul rural sau în cel urban în regiunea Centru, adică în județele Harghita, Covasna, Mureș, Sibiu, Alba sau Brașov, au între 18 și 64 de ani nu s-au înscris și nu fac parte din grupul țintă al unui alt proiect pentru activități similare și care fac parte din următoarele categorii: salariat, șomer, persoană inactivă (student, casnică) sau persoană care desfășoară o activitate independentă (personă fizică autorizată, titular de întreprindere individuală, membru al întreprinderii familiale). Nu pot face parte din grupul țintă tinerii NEETs (care nu urmează nicio formă de învăţământ şi nici nu au un loc de muncă) cu vârsta între 16 – 24 ani.

Pentru înscriere sau informații suplimentare, apelați la noi cu încredere! Date de contact: OTP Consulting Romania Email: proiectpocu105328@gmail.com”

Înapoi