Tipărește Trimite unui prieten

Prima pagină > Ştiri şi evenimente > Ştiri

OTP Consulting Romania: rata de succes de 80% a proiectelor depuse (15/09/2009, Bucureşti)

Bucureşti, 15 septembrie 2009 - OTP Consulting România S.R.L., companie de consultanţă membră a OTP Group, a ajuns, în mai puţin de doi ani de la lansarea pe piaţa locală, la o cotă de piaţă de circa 3 % în proiectele pentru dezvoltare urbană şi de 0.8% în proiectele de dezvoltare rurală.

Compania are o prezenţă activă pe piaţa de consultanţă, la nivel naţional, prin intermediul celor 4 birouri regionale din Bucureşti, Craiova, Miercurea-Ciuc şi Oradea. OTP Consulting România oferă servicii pentru sprijinirea investiţiilor străine în România, precum şi consultanţă pentru autorităţile locale şi IMM-uri, în accesarea fondurilor europene şi implementarea proiectelor finanţate. Rata de succes a proiectelor depuse este în prezent de 80%.

OTP Consulting îşi propune să se implice încă din faza de generare a proiectelor, pentru ca beneficiarii să poată prezenta proiecte viabile, ce pot fi finanţate din fonduri UE. De asemenea, prezenţa OTP Consulting, în calitate de consultant, încă din faza incipientă a proiectului, uşurează obţinerea surselor financiare necesare pentru asigurarea pre-finanţării.

Serviciile OTP Consulting se extind şi la nivel de consultanţă în management de proiect, cât şi consultanţă financiară, multe dintre proiecte aflându-se deja în faza de implementare. Mai mult, colaborarea strânsă cu OTP Bank România înlătură una dintre problemele cele mai mari, şi anume asigurarea co-finanţării şi a pre-finanţării proiectelor.

OTP Consulting România, în colaborare cu OTP Bank România, oferă un pachet complex de servicii financiare şi expertiză, implementând un concept de consultanţă care să faciliteze îndeplinirea de către solicitanţi a acelor cerinţe profesionale, tehnice şi financiare, specifice proiectelor realizate din fondurile Uniunii Europene.

OTP Bank România este subsidiară a OTP Bank, cea mai mare bancă independentă din Europa Centrală şi de Est. OTP Bank oferă servicii universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ukraina, Slovacia şi Serbia. OTP Group deserveşte mai mult de 13,5 milioane de clienţi, în 9 ţări, prin intermediul a peste 1500 de unităţi teritoriale, prin intermediul reţelei de ATM-uri şi prin sistemul de canale electronice.

Înapoi