Tipărește Trimite unui prieten

Termene şi condiţii

Produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru OTP Bank Romania S.A. si sunt proprietatea ei exclusiva. De asemenea, OTP Bank Romania S.A. detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

OTP Bank Romania S.A. depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, OTP Bank Romania S.A. nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site. Pentru a afla informatii mai detaliate despre produsele si serviciile OTP Bank Romania S.A. puteti contacta orice reprezentant al bancii noastre in una din unitatile noastre, precum si sunand gratuit din reteaua Romtelecom la 0800 88 22 88 (Call Center).

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al OTP Bank Romania S.A.

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atat mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs. Cotatiile cursurilor valutare, valoarea instrumentelor financiare, valoarea procentelor si a produselor oferite pot fluctua si/ sau pot fi afectate de schimbarile economice nationale si/sau internationale.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – OTP Bank Romania S.A., da dreptul unilateral si neechivoc ca OTP Bank Romania S.A. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Orice persoana care viziteaza site-ul www.otpbank.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal bancii isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre banca in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre banca a operatiunilor de recrutare de personal; solutionarea de catre banca a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate bancii.